Η 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης & τα συνεργαζόµενα ξενοδοχεία της!

Με αφορµή την 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, 22 ξεχωριστά ξενοδοχεία της πόλης µας όλων των κατηγοριών, όλα µέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκαν για άλλη µια χρονιά στο κάλεσµά µας, δίνοντας ειδικές τιµές για τους επισκέπτες της διοργάνωσης.

Η κίνηση αυτή µας τιµά ιδιαιτέρως, καθώς επιβραβεύει τις προσπάθειες µας για συντονισµένες ενέργειες, καλύπτοντας τις ανάγκες των φίλων-επισκεπτών της Θεσσαλονίκης, δικτυώνοντας παράλληλα τους φορείς του πολιτισµού και του τουρισµού.

∆ιαβάστε αναλυτικά την παρακάτω λίστα, τσεκάρετε τις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων και κάντε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο που σας ταιριάζει, επικοινωνώντας απευθείας µε το ξενοδοχείο που θα επιλέξετε και δηλώνοντας τον κωδικό «6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης» για τις ειδικές τιµές!

Με χαρά θα σας υποδεχτούµε στην πόλη µας!

Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης & Μπιενάλε Θεσσαλονίκης Σύγχρονης Τέχνης Τµήµα ∆ηµοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας
Τ. (+30) 2310 589152 / pr@greekstatemuseum.com

Χρήσιµες οδηγίες:

_Η επικοινωνία και οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται τηλεφωνικά, µε fax ή email, αποκλειστικά απευθείας µε τα ξενοδοχεία και τα τµήµατα κρατήσεων. Οι ειδικές τιµές δεν ισχύουν µέσω ταξιδιωτικών γραφείων,booking.com ή άλλου ενδιάµεσου φορέα, εκτός και αν δηλώνεται διαφορετικά από το ξενοδοχείο.

_Οι τιµές ισχύουν για µεµονωµένες κρατήσεις, ανά διανυκτέρευση, και για τους αντίστοιχους τύπους δωµατίων, πάντοτε βάσει διαθεσιµότητας των ξενοδοχείων, από τις 27 Σεπτεµβρίου 2017 έως τις 15 Ιανουαρίου 2018, εκτός και αν το ξενοδοχείο επεκτείνει την περίοδο. Τα ξενοδοχεία διατηρούν το δικαίωµα να προσαρµόζουν τις τιµές τους, σε περιόδους συνεδρίων, κλαδικών εκθέσεων και εορτών, ενώ ενδέχεται να ισχύουν και προσφορές ηµερησίων εκπτωτικών τιµών.

_Οι τιµές είναι ανά δωµάτιο και συµπεριλαµβάνουν όλους τους νόµιµους φόρους. εκτός και αν δηλώνεται διαφορετικά. Τα ξενοδοχεία επιφυλάσσονται του δικαιώµατος να τροποποιήσουν τις παρακάτω τιµές προκειµένου να συµπεριληφθούν σε αυτές τυχόν νέοι φόροι, τέλη ή εισφορές.

_Στις τιµές δωµατίων συµπεριλαµβάνεται το πρωινό, εκτός και αν δηλώνεται διαφορετικά, ενώ κάθε ξενοδοχείο παρέχει µια σειρά από παροχές (π.χ parking, shuttle bus, internet wifi, χρήση πισίνας, χρήση γυµναστηρίου, υπηρεσίες spa κ.ά) που αναφέρονται αναλυτικά στις ιστοσελίδες τους.

_Η Μπιενάλε παροτρύνει τους φίλους της να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων.

Φορέας Χρηµατοδότησης

Φορέας ∆ιοργάνωσης